Piket e fituesit te fundit 2015

Piket e fituesit te fundit te 2015 sipas
blogut tone per degen e MJEKESISE se Pergjithshme ne TIRANE - Me shume se 6715 pike. Iu bejme me dije se kjo shifer nuk eshte zyrtare por me 98% siguri studimi jone eshte i sakte ! Kjo gje do vertetohet ne shtator.

Gjithashtu pergezojme nje maturante nga VLORA qe kishte arritur me shume se 7000 pike dhe e kishte kete dege preference te pare ! :)

Kjo rritje e pikeve nga viti i kaluar eshte si pasoje edhe e uljeve te kuotave per mjeksine. Nese kjo shifer eshte e sakte (qe me shume mundesi do jete) kjo do sjelle rritje te pikeve ne dege si Stomatologjia , Farmacia etj per te vetmen arsye se ata qe kane preference ta pare mjekesine P.SH me 6900 pike ne preferencat e tjera kane vendosur keto dege.

*Cdo gazete , media online qe merr informacionet nga faqja jone i kerkojme qe te tregojne burimin !
Share:

12 comments:

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts