The Social Network (1)

The Social Network Në vjeshtën e vitit 2003, një student i vitit të dytë në Harvard dhe një gjeni në programim, Mark Zuckerberg, ulet në kompjutrin e tij dhe fillon të punojë mbi një ide të re. Në të njëjtën kohë duke shkruar në blogun e tij dhe duke programuar ai fillon atë
që shumë shpejt do të kthehet në rrjetin social më të përdorur në gjithë botën i cili do të sjellë edhe një revolucion në komunikim. Mark Zuckerberg do të kthehet në bilionerin më të ri në histori. Megjithatë gjatë këtij suksesi ai do të ndeshet edhe me probleme personale dhe ligjore.
Vlerësimi sipas IMDb 7.8/10                        SHIKO FILMIN  (SHIKO)
                                  TRAILER 
Share:

1 comment:

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts