Deget me konkurs.

Universitetet , datat e degeve me konkurs. Persha e Matures Shteterore dhe piket minimale per te fituar nje dege. ©Gazeta PanoramaShare:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts