BURIME FALAS ONLINE PËR MËSIMIN E GJUHËS JAPONEZE


Të mësuarit e japonishtes vërtet paraqet një sfidë. Por prandaj është edhe një gjuhë më interesante dhe tërheqëse. Më parë kemi shpallur informata ndihmëse për disa gjuhët të huaja, tani i erdhi radha edhe kësaj.

wegvrfrgrg

Instituti japonez për të huaj - libra, ushtrime dhe mësime audio.

Podkast japonez - mbi 100 mësime për fillestarë

Mësimi i shenjave - mësoni se si ti shkruani drejt shenjat më të rëndësishme.

Mësoni japonisht - podkast ku përdoren mësime në të folurit e përditshëm në japonisht.

Mësoni simbolet - këto mësime janë për nxënës dhe studentë dhe përdorimin e simboleve.

Të flasim japonisht - 26 mësime video nga Fondacioni japonez

Fraza themelore - mësoni frazat më të përdorura që janë të dobishme për udhëtime në Japoni.
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts