Kuotat dhe tarifat 2015-2016

Linku : SHIKO

Kuotat e universiteteve dhe tarifat. Kuotat ne total jane rritur por deget me te rendesishme kuotat jane ulur. Vetem ne degen e
mjekesise jane ulur 60 kuota ne krahasim me vitin e kaluar. Vetem nga kjo dege 60 veta do zgjedhin nje preference tjeter dhe kjo do shkaktoje rritje te pikeve ne disa dege.
Edhe per kete vit tarifat jane te njejta , por ligji i ri hyn ne fuqi vitin tjeter dhe shume veta thojne qe vitin tjeter nisin tarifat e reja dhe te rritura.
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts