Dhuroni LIBRAT !

Dhuroni librat , shenimet tuaj qe keni punuar per maturen te PROVIMET E MATURES. Ky portal do i shese ato te matura pasardhese me 60-70% te cmimit. Parate qe do grumbullohen do te jepen per bamiresi. Vendi ku do
jepen varet nga parate e grumbulluara.
*Te gjithe ata qe kane librat , shenime , fletore ti bejne foto dhe ti dergojne ne inbox

Linku i eventit : https://www.facebook.com/events/688933414584962/

‪#‎mosflaklibrat‬
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts