Udhezim per Studente - Si te pini dhe te mos deheni !

Me jetën e nxënësve dhe studentëve fillojnë dhe ahengjet studentore që kanë tendencë të jenë shumë të " lodhshme" . Këtu janë disa rregulla rreth konsumimit të alkoolit që rekomandojmë për të ndjekur .
lokkjm


1.Kur duhet të pihet , të jeni të parët për të pirë


Është më mirë të jeni një lider sesa një ndjekës. Pra, ju do të përcaktoni kushtet dhe ritmin e pirjes.


2.Mos bëni gara

Nuk ka rregulla që thonë që me të gjithë duhet të pini sëbashku ose të garoni se kush mund të përballojë më shumë alkool . Përveç, sigurisht në qoftë se pini Mizuwari përnjëherë me biznesmenët japonezë ose të nëse bëni çfarëdo me rusët.

mnjkm

3. Më mirë një pije e harxhuar, sesa një pirës i humbur


Vetëm sepse qëndron para jush, nuk ka arsye pse të pini, përveç nëse bëhet fjalë për një pije vërtet të mirë, ose një pije vërtët shumë e shtrenjtë.

4. Numëroni pijet tuaja

Nuk keni nevojë për një numër strikt, jofleksibil. Por nëse ndaloni së numëruari dhe nuk dini sa keni pirë, atëherë e dini çfarë do të thotë kjo.

5. Një pije pas orës 22: 00 është e barabartë me dy pije para orës 22:00


Një pije pas orës 4 të mëngjesit është e barabartë...nuk është më me rëndësi. Nëse jeni t zgjuar dhe duke pirë në 4 të mëngjesit, atëher sigurisht jeni tapë.

6. Ruajuni nga gota pa fund

Nuk është vetëm kaberneja, çdo verë e kuqe është e mbushur me alkool dhe histamin, dhe kur me liri mbushet në tavolinë, është vështirë të llogarisni se sa keni pirë. Prandaj do të keni një mëngjes të pakëndshëm, sidomos nëse pas verës keni kaluar në ndonjë pije tjetër ose keni pirë disa pije të forta.

7. Kur duhet të shkoni, shkoni.


Thjesht vetëm largohuni.
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts