Si i stimulojne KINEZET femijet e tyre qe te jene te pasur dhe te suksesshem ?

Derisa shumica e prindve fundjavën e kalojnë me fëmijët në park, fushë me lodra ose kopsht zoologjik, Kinezët i çojnë fëmijët në shëtitje pranë vilave luksoze.

Konkurenca në Kinë është e madhe, prandaj është me rëndësi që ta shfytëzojnë çdo mundësi për të pasur përparësi ndaj të tjerëve, pa marrë parasysh se a bëhet fjalë për një sistem të mbyllur arsimor ose për shëtitje nëpër vila luksoze. 
Kjo është bërë trend tek prindërit kinez, të cilët fëmijët e tyre i
çojnë në vizitë të resorteve me shtëpi që vlejnë me miliona dollarë. Qëllimi i tyre është tju tregojnë se sa e bukur mund të jetë jeta kur njeriu është i pasur dhe i suksesshëm, dhe në këtë mënyrë tju afrohet rëndësia e arsimit cilësor.

Për momentin, tura më e njohur është ajo në „Heming Island Resort and Spa“ në Kuinjang, e cila të shtunën dhe të dielën dërgon rreth 50 familje. Ata e vizitojnë vilën, pushimoret dhe garazhat përplot me automjete të shtrenjta, derisa fëmijët mësohen që duhet të jenë të suksesshëm për të qenë të pasur dhe për t'i lejuar vetes çdo gjë.
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts