Profesionet me te kerkuara ne Suedi.

Më poshtë është lista e profesioneve prioritare për të cilat ekziston kërkesë e madhe në Suedi, ku po shtohen mjaft profesione të reja.

Më shumë informata mund të gjeni në webfaqen e Agjensionit për migrim
Infermiere
Zejtarë
Analistë biomjekësor
Elektrikë
Elektroinxhinierë dhe elektroteknikë
Gjeometër
Ndërtimtarë
Instruktorë të vozitjes
Inxhinierë - rrymë elektrike, elektronikë dhe teleteknikë, sisteme gjeografike
IT arkitektë
Komercialistë
Kontrollues të fluturimeve
Kuzhinierë
Mjekë
Teneqepunues
Mekanikë për kamionë
Mekanikë për automjete motorike
Bojaxhi
Montues
Arsimtarë
Pedagogë
Bukëpjekës
Programues
Psikologë
Xehetarë
Stomatologë
 
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts