SHTETET MË TË SHTRENJTA PËR STUDIME DHE JETESË

HSBC shpalli raport me të cilin zbulojmë që Australia është vendi më i shtrenjtë për jetesë dhe për studime.Sipas hulumtimit, shuma mesatare për jetesë dhe studime në Australi është 38.000 dollarë amerikan. Menjëherë pas Australisë vijon SHBA, me shumë prej 35.000 dollarëve. Në vend të tretë gjendet Britania e Madhe me 30.000 dollarë amerikan.

Megjithatë, hulumtimi është përqëndruar në arsimin e lartë të vetëm
13 vendeve.


HSBC announced the report with which we discover that Australia is the most expensive for living and study.
According to research, the average amount for living and studying in Australia is US $ 38,000. Australia follows immediately after the US, with many of the 35,000 dollars. In third place is Great Britain with 30,000 US dollars.

However, research has focused on higher education only
13 countries.

Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts