ESE: 'Dashuria dhe e bukura jane te pandara nga njera tjetra'

-Nje fjale e bukur perball simbolit te lumturise ku paralelizmi i tyre nuk eshte gjithmone thjeshte nje pamje vizive .Pika saj e referimit reflekton pertej atij shikimi per te marre prane vetes ate cmim te lakmuar .Por c'eshte e bukura ??! Mos valle cdo gje ka ate hijeshin e saj por ndoshta shpesh here kuptimi pikas mbi ate qe duhet dhe jo mbi ate qe shihet .Dashuria do ishte percaktuesi perfektt i nje fjalori te tille perkrah se ciles e bukura nuk eshte ajo qe dukett por reflektimi i nje bote qe ndihet ,mendon dhe prezantohett ne te njejten menyre ku mund te ishte celesi i nje te neserme prezantuese per vijmesi identike dhe jo nje e neserme egoiste te mbuluar me ate fasade genjeshtare qe ne thellesinee vet nuk eshte gje tjeter vecse nje bote boshe .Stela Bardhi
Share:

1 comment:

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts