'Burgu - bote e eger '

-Dhome e erret sa mezi mbushesh me fryme .Nota te cetsise kane zaptuar cdo cep te dhomes dhe vallzojne neper dhome sikur duan ti tregojne se eshte vetem .Arrestimi eshte ndarje me jeten ,me boten .Me ate bote dhe jete qe ke jetuar me perpara .Marrin fund shume gjera ,celen probleme te reja ,nje jete krejtt e panjohur dhe jo e lumtur .Nuk e di cte prett .Burgosja eshte ekstrem i pasigurise .Arrestimi eshte nje ndarje totale me te kaluaren dhe nje bashkim me nje periudhe qe do te vinte .Periudhe qe vazhdon deri ne vdekje .Nje vdekje per se gjalli .Eshte si nje vije e drejte ku cepet bashkohen dhe mbyllen me nje rreth .Aty fillon te te zihet fryma .Truri sikur ngadalso shpejtesine e te punuarit dhe zemra rreh fort nga malli per boten jashte .Je koshient qe ke gabuar ose jo ,pritet per tu pare me kalimin e kohes ,nderkohe ditet kalojne por boten e shikon vec nepermjet telave qe qendrojne si gardiane te patundur duke treguar sundimin mbi tyy ..Stela Bardhi
Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts