10 Bursa Studimi nga KINGSTON UNIVERSITY

Kingston University ofron deri në 10 bursa studimi për studentë ndërkombëtarë për hyrjet e shtatorit. Bursat ofrohen për të gjitha fushat e studimit në nivel 3 vjeçar (undergraduate). Aplikantët duhet të jenë kandidatë për vitin e parë vetëm. Gjithashtu duhet që kandidati të ketë një ofertë për një vend kursi si dhe nuk janë regjistruar ende në Universitet. Për të aplikuar duhet të zotërohet letër nga Universiteti Kingston, letër reference, kopje të listës së notave dhe të testit TOEFL apo IELTS. Për më tepër informacion ju lutem të vizitoni faqen zyrtare:©Rini

Kingston University offers up to 10 scholarships for international students coming in September. Scholarships are offered to all fields of study at 3 years (Undergraduate). Applicants should be candidates for the first year only. Also the candidate must have an offer of a course place and are not yet registered at the university. To apply it must be owned by Kingston University paper, reference letter, copy of the grades and TOEFL or IELTS test. For more information please visit the official website:Share:

0 comments:

Post a Comment

---
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts