Provimet me zgjedhje

Provimet e Fizikes , Kimise , Biologjise , Ekonomise , Historise , Qytetarise etj nder vite

LIBER ME USHTRIME TE ZGJIDHURA PER MATEMATIKEN dhe FIZIKEN- SHKARKO


2006

20102015
2016
Gjuhë italiane (niveli B1), varianti A -- Skema e vlerësimit


Teknologji e thelluar, zgjidhje

2017
4 comments:

 1. ju lutem a mund te me ndihmoni ku mund ti gjej tezat e pazgjidhura te provimit te ekonomise (2015 dhe 2016)

  ReplyDelete
 2. ekzistojne te gjitha tezat e viteve te tjera pervec 2015 dhe 2016.A jane te hedhura nga MASH keto teza te pazgjidhura ?

  ReplyDelete
 3. kush ka mundesi ju lutem te me ndihmoje sa me shpejt

  ReplyDelete
 4. Pershendetje me falni ku mund te gjej tezen e pazgjidhur te anglishtes me zgjedhje 2015

  ReplyDelete

ORION DIDO - ALDO KACORRI
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts