Lamtumirë stilolapsit dhe letrës…Le të ngrene dorën ata që kanë mësuar të shkruajnë me stiloplaps dhe letër, përpara se të shpikeshin tabletat dhe IPad-et. Shkrimi me dorë ka humbur terren, që në momentin kur ne kemi filluar të komunikojmë me këto mjete komunikimi. Por duket se dhe letra dhe stilolapsi, do ta humbasin akoma më shumë “fuqinë” e tyre. Finlanda do ti thotë lamtumirë shkrimit në letër dhe vitin tjetër të gjithë fëmijët, do të mësojnë të shkruajnë direkt në Ipad ose në tableta. Sipas studiuesve kjy fakt do ti bëj fëmijët më të shpejtë dhe më të shkathët.
Share:

0 comments:

Post a Comment

ORION DIDO - ALDO KACORRI
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts