Konvertimi i pikeve ne nota per provimet me zgjedhje


40 pike 10.0
39 pike 9.9
38 pike 9.8
37 pike 9.6
36 pike 9.5
35 pike 9.3
34 pike 9.1
33 pike 8.9


32 pike 8.7
31 pike 8.5
30 pike 8.3
29 pike 8.1
28 pike 7.9
27 pike 7.7
26 pike 7.5
25 pike 7.3
24 pike 7.1
23 pike 6.9
22 pike 6.7
21 pike 6.5
20 pike 6.3
19 pike 6.2
18 pike 6.0
17 pike 5.8
16 pike 5.7
15 pike 5.5
14 pike 5.3
13 pike 5.1
12 pike 4.9
11 pike 4.8
10 pike 4.7
9 pike 4.6
8 pike 4.5
7 pike 4.0
Share:

5 comments:

 1. ku i gjetet keto,si i llogaritet

  ReplyDelete
 2. edhe per mat.avanc?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kshu duhet t'jet se 40 pik jane te dyja provimet dhe jane me nga 20 ushtrime

   Delete

ORION DIDO - ALDO KACORRI
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts