Konvertimi i pikeve ne nota.0-9 Pike 4.00
10 Pike 4.50
11 Pike 4.67
12 Pike 4.83
13 Pike 5.00
14 Pike 5.17
15 Pike 5.33


16 Pike 5.50
17 Pike 5.67
18 Pike 5.83
19 Pike 6.00
20 Pike 6.17
21 Pike 6.33
22 Pike 6.50
23 Pike 6.63
24 Pike 6.75
25 Pike 6.88
26 Pike 7.00
27 Pike 7.13
28 Pike 7.25
29 Pike 7.38
30 Pike 7.50
31 Pike 7.63
32 Pike 7.75
33 Pike 7.88
34 Pike 8.00
35 Pike 8.13
36 Pike 8.25
37 Pike 8.38
38 Pike 8.50
39 Pike 8.64
40 Pike 8.79
41 Pike 8.93
42 Pike 9.07
43 Pike 9.21
44 Pike 9.36
45 Pike 9.50
46 Pike 9.60
47 Pike 9.70
48 Pike 9.80
49 Pike 9.90
50 Pike 10
Share:

19 comments:

 1. a esht i sakt ky numerim pikesh ?

  ReplyDelete
 2. Replies
  1. me rrumbullakim i bie 9

   Delete
 3. Per te gjitha provimet eshte ky sistem pikesh

  ReplyDelete
  Replies
  1. perjashtuar ata me zgjedhje pasi jane nga 20 pyetje

   Delete
  2. po per lendet me zgjedhje si ti llogarisim piket ?

   Delete
 4. Per te gjitha provimet eshte ky sistem pikesh

  ReplyDelete
 5. Jeni te sigurte per saktesine e ketij sistemi pikesh ne matematike? Me sa me thane nota kaluese 4.5 merrej me 12 pike dhe jo me 10.

  ReplyDelete
 6. Nota e provimeve te matures do te quhet e rrumbullakosur apo e ponderuar?

  ReplyDelete
 7. mua me dali 4700 pike ju lutem me thoni si konvertohen piket e mija se nuk po e kuptoj

  ReplyDelete
 8. Replies
  1. jo sepse nota e rrumbullakosur eshte 5

   Delete
 9. Si konvertohen piket ne provimet me zgjedhje?

  ReplyDelete
 10. Me 4.67 ngel apo jo???

  ReplyDelete
 11. Po lendet me zgjedhje si e ka nmr e pikeve

  ReplyDelete

ORION DIDO - ALDO KACORRI
provimetematures@gmail.com
Powered by Blogger.

Popular Posts